Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water.
Plet de knoflook tot moes en was de spinazie. Hak de platte peterselie fijn en rasp de schil van de citroen. Bak de amandelschilfers goudbruin in een droge pan.
Verwarm wat olijfolie in een pan op een laag vuur. Fruit de knoflook 2 min., draai het vuur wat hoger en voeg de spinazie toe. Roerbak 2-3 min. en blus met de room. Voeg de citroenrasp toe en kruid met peper en zout. Laat 3-4 min. op een hoog vuur inkoken alvorens de platte peterselie toe te voegen en door de spaghetti te mengen. Serveer met Parmezaanse kaas en amandelschilfers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
753 KJ
Energie
179 kcal
Vetten
5.4 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
25 g
waarvan suikers
2.6 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.19 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.