Wok van kippenborstfilet met prei, citroen en pindanoten
Wok van kippenborstfilet met prei, citroen en pindanoten
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en hou warm.
Snij de kippenborstfilet in reepjes. Rasp 1 tl zest van de citroen en pers de vrucht. Hak de knoflook en de pindanoten fijn.
Giet de arachideolie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Giet de reepjes kippenborstfilet erbij en roerbak in 5 min. goudbruin. Giet de sojasaus, de sesamolie, het citroensap, de zeste en de prei erbij. Laat nog 8 min. bakken op een hoog vuur. Serveer met de rijst en bestrooi met de pindanoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
741 KJ
Energie
176 kcal
Vetten
6.5 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.5 g
Eiwitten
12 g
salt
0.43 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.