Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Snipper de ui. Giet 2 el olie in een stoofpot en fruit de ui 5 min. op een matig vuur. Voeg de quinoa toe en laat nog 5 min. bakken terwijl je roert. Giet er 2 pollepels bouillon bij en laat op een zacht vuur pruttelen tot de bouillon is opgenomen. Voeg 2 pollepels bouillon en de bulgur toe en laat verder sudderen. Voeg bouillon toe tot de korrels gaar zijn.
Hak de oregano fijn. Verwijder de stelen van de champignons en snij ze daarna in 4. Bak ze op een hoog vuur in een pan met 2 el olie. Kruid met peper en zout op het einde van de baktijd.
Voeg de champignons, de kaas en de oregano toe aan de risotto, meng en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
514 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.