Risotto van quinoa en bulgur met champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Risotto van quinoa en bulgur met champignons

Risotto van quinoa en bulgur met champignons

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Snipper de ui. Giet 2 el olie in een stoofpot en fruit de ui 5 min. op een matig vuur. Voeg de quinoa toe en laat nog 5 min. bakken terwijl je roert. Giet er 2 pollepels bouillon bij en laat op een zacht vuur pruttelen tot de bouillon is opgenomen. Voeg 2 pollepels bouillon en de bulgur toe en laat verder sudderen. Voeg bouillon toe tot de korrels gaar zijn.
  2. Hak de oregano fijn. Verwijder de stelen van de champignons en snij ze daarna in 4. Bak ze op een hoog vuur in een pan met 2 el olie. Kruid met peper en zout op het einde van de baktijd.
  3. Voeg de champignons, de kaas en de oregano toe aan de risotto, meng en serveer.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 514 KJ
Energie 122 kcal
Vetten 4.1 g
Fats acid satured 1.2 g
Koolhydraten 15 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 5.3 g
salt 0.6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Parijse champignons 250 g
  • ui 0.5
  • takje(s) oregano 1
  • quinoa 100 g
  • bulgur 150 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • blokje(s) groentebouillon 1

Niet inbegrepen in de box

  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Parijse champignons 250 g
  • ui 0.5
  • takje(s) oregano 1
  • quinoa 100 g
  • bulgur 150 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • blokje(s) groentebouillon 1

Niet inbegrepen in de box

  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout