Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snij de tofu in blokjes en de ui in ringetjes. Plet de knoflook. Schil en hak de gember fijn. Klop de eieren los en hak de pindanoten grof.
Verwarm wat olie in een wok op een middelhoog vuur. Fruit de lente-ui samen met de knoflook en gember 2 min. aan. Voeg de sambal toe en roerbak 1 min. verder. Doe de tofu in de wok en roerbak 5 min.
Haal de tofu en groenten uit de wok en voeg wat nieuwe olie toe. Roerbak de wortels 5 min. en voeg de doperwten en pindanoten toe. Bak nog 1 min. verder. Giet de eieren erbij en roerbak 2 min. Giet de tofu, lente-uitjes en volkorenrijst terug in de wok. Meng dooreen en breng op smaak met sojasaus, peper en zout.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
609 KJ
Energie
145 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
1.1 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
7.9 g
salt
1.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.