Pizza bianca met Italiaanse ham, rucola, peer en oude kaas
Pizza bianca met Italiaanse ham, rucola, peer en oude kaas
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven met een bakplaat voor op de zo hoogst mogelijke stand (200-230°C).
Was en snij de peer in de lengte doormidden. Snij vervolgens in dunne plakjes. Rasp de kaas. Ontrol het pizzadeeg en beleg met ricotta, Italiaanse ham en geraspte kaas. Kruid met peper en schuif voor 7-10 min. in de hete oven, of tot de randen bruin zijn en de kaas gesmolten.
Maak ondertussen de rucola aan met de olijfolie en balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Haal de pizza uit de oven en beleg met een handje rucola en de plakjes peer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
1066 KJ
Energie
253 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
4.4 g
Koolhydraten
27 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
10 g
salt
1.6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.