Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Snipper de lente-uitjes en snij de shiitake in repen. Meng de sesamolie onder het gehakt en rol het tot walnootgrote balletjes.
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Voeg de gehaktballetjes en shiitake toe en laat 10 min. pruttelen op een middelhoog vuur. Voeg vervolgens de boerenkool toe en laat nog 2 min. verder garen. Proef en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels over de kommen en schenk er de soep over. Werk af met de lente-ui.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
218 KJ
Energie
52 kcal
Vetten
1.7 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
6.3 g
waarvan suikers
0.4 g
Eiwitten
3.0 g
salt
1.0 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.