Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de ui en snij in partjes. Leg de ui, pompoenblokjes, wortelschijfjes en courgetteblokjes in een grote ovenschaal en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Schuif 20 min. in de hete oven.
Meng de yoghurt met een tot moes geplet teentje knoflook, een scheutje olijfolie en de harissa. Kruid met peper en zout en giet over de kipfilets. Verwarm een grillpan op een middelhoog vuur en bak de kipfilets 5 min. Schuif nog 10 min. in de hete oven.
Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng de geroosterde groenten door de couscous en serveer met de kip.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
615 KJ
Energie
147 kcal
Vetten
5.8 g
Fats acid satured
1.4 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
8.9 g
salt
0.28 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.