Quiche met rode biet, rode ui en brie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quiche met rode biet, rode ui en brie

Quiche met rode biet, rode ui en brie

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit de ui 3 min. in een pan met de helft van de olijfolie. Snij de brie en de rode biet in plakjes.
  2. Hak de dille fijn. Klop de eieren los met de room en de dille. Kruid met peper en zout. Beleg een taartvorm met het kruimeldeeg inclusief bakpapier. Prik de bodem in met een vork. Beleg met afwisselende lagen rode biet, ui en brie en sluit af met een laagje rode biet. Giet het eier-room-mengsel op de taart en bak 25 min. in de oven.
  3. Hak de peterselie fijn. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de balsamicoazijn en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout. Meng de vinaigrette onder de sla. Snij de quiche aan en serveer met de salade.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 847 KJ
Energie 202 kcal
Vetten 15 g
Fats acid satured 8.1 g
Koolhydraten 9.3 g
waarvan suikers 2.4 g
Eiwitten 7.1 g
salt 0.62 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • rode bieten 250 g
  • rode ajuin 125 g
  • ijsbergsla 120 g
  • takjes peterselie 3
  • verse dille 1 tl
  • eieren 3
  • brie 200 g
  • room 200 ml
  • rol(len) kruimeldeeg 1

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • rode bieten 250 g
  • rode ajuin 125 g
  • ijsbergsla 120 g
  • takjes peterselie 3
  • verse dille 1 tl
  • eieren 3
  • brie 200 g
  • room 200 ml
  • rol(len) kruimeldeeg 1

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout