Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit de ui 3 min. in een pan met de helft van de olijfolie. Snij de brie en de rode biet in plakjes.
Hak de dille fijn. Klop de eieren los met de room en de dille. Kruid met peper en zout. Beleg een taartvorm met het kruimeldeeg inclusief bakpapier. Prik de bodem in met een vork. Beleg met afwisselende lagen rode biet, ui en brie en sluit af met een laagje rode biet. Giet het eier-room-mengsel op de taart en bak 25 min. in de oven.
Hak de peterselie fijn. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de balsamicoazijn en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout. Meng de vinaigrette onder de sla. Snij de quiche aan en serveer met de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
847 KJ
Energie
202 kcal
Vetten
15 g
Fats acid satured
8.1 g
Koolhydraten
9.3 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.62 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.