Laat de kikkererwten uitlekken. Maak de wortelen schoon en snij in kleine stukjes. Kook de wortels beetgaar in lichtgezouten water. Giet nadien af. Snipper de ui. Bak de pompoen met de ui kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de kikkererwten en de wortels toe. Breng goed op smaak met peper, zout en de ras el hanout.
Bereid intussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Voeg wat olijfolie toe en roer los met een vork.
Snipper de munt, koriander en bladpeterselie. Meng de couscous met het warme pompoenmengsel. Voeg dan ook het limoensap, de munt, de cashewnoten, koriander en bladpeterselie toe. Serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
720 KJ
Energie
171 kcal
Vetten
6.3 g
Fats acid satured
1.1 g
Koolhydraten
22 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
5.1 g
salt
0.42 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.