Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af.
Snij de courgette overlangs doormidden en daarna in schijfjes. Snipper de salie fijn. Pel de knoflook en de sjalot en snipper ze. Fruit de knoflook en de sjalot in 2 el olijfolie. Giet de courgette en de salie erbij en bak op een hoog vuur. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Meng de pasta met de courgette, de basilicumblaadjes en de verkruimelde mozzarella. Dien onmiddellijk op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
605 KJ
Energie
143 kcal
Vetten
4.0 g
Fats acid satured
2.1 g
koolhydraten
21 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
5.1 g
salt
0.14 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.