Snipper de ui fijn en spoel de kikkererwten. Schil de aardappelen, halveer ze en kook ze net beetgaar. Blancheer de bloemkoolroosjes 5 min. in kokend water.
Fruit de ui in olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de currysaus bij. Voeg er de kikkererwten aan toe en laat pruttelen.
Doe de aardappelen en de bloemkoolroosjes in de curry. Kruid met peper en zout naar smaak. Bak de kalfskoteletten in olijfolie aan beide kanten gaar op een laag vuur. Kruid met peper en zout. Serveer de curry bij het kalfsvlees en werk af met de blaadjes koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
331 KJ
Energie
79 kcal
Vetten
2.7 g
Fats acid satured
0.8 g
koolhydraten
6.3 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
6.9 g
salt
0.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.