Winterse salade met Caesar dressing | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Winterse salade met Caesar dressing

Winterse salade met Caesar dressing

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Halveer de peer en snij in fijne schijfjes. Snij de paprika in reepjes. Kruid de vleugeltjes met peper en zout. Bak ze op een laag vuur in olijfolie gaar aan beide kanten.
  2. Bak ondertussen de pompoenblokjes in enkele minuten beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak de caesardressing: pers de knoflook fijn en meng onder het sap van de citroen met de mosterd en mayonaise. Kruid met peper en zout en meng er de Parmezaanse kaas onder.
  3. Meng de rode biet, peer, pompoenblokjes, paprika, postelein en een scheutje olijfolie. Voeg er de croutons aan toe. Meng er wat van de caesardressing onder en geef de rest er zo bij. Serveer met de gebakken kippenvleugeltjes.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 706 KJ
Energie 170 kcal
Vetten 12 g
Fats acid satured 3.2 g
Koolhydraten 5.1 g
waarvan suikers 2.3 g
Eiwitten 10 g
salt 0.51 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • butternutblokjes 100 g
  • kippenvleugel 500 g
  • gele paprika('s) 1
  • geraspte rode biet 90 g
  • winterpostelein 40 g
  • conferencepeer 1
  • croutons 30 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • teentje knoflook 0.5
  • sap van citroen 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 1 el
  • mayonaise 1 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • butternutblokjes 100 g
  • kippenvleugel 500 g
  • gele paprika('s) 1
  • geraspte rode biet 90 g
  • winterpostelein 40 g
  • conferencepeer 1
  • croutons 30 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • teentje knoflook 0.5
  • sap van citroen 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 1 el
  • mayonaise 1 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout