Halveer de peer en snij in fijne schijfjes. Snij de paprika in reepjes. Kruid de vleugeltjes met peper en zout. Bak ze op een laag vuur in olijfolie gaar aan beide kanten.
Bak ondertussen de pompoenblokjes in enkele minuten beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak de caesardressing: pers de knoflook fijn en meng onder het sap van de citroen met de mosterd en mayonaise. Kruid met peper en zout en meng er de Parmezaanse kaas onder.
Meng de rode biet, peer, pompoenblokjes, paprika, postelein en een scheutje olijfolie. Voeg er de croutons aan toe. Meng er wat van de caesardressing onder en geef de rest er zo bij. Serveer met de gebakken kippenvleugeltjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
706 KJ
Energie
170 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
5.1 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
10 g
salt
0.51 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.