Kabeljauwfilet op Chinese wijze met peultjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kabeljauwfilet op Chinese wijze met peultjes

Kabeljauwfilet op Chinese wijze met peultjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en hou warm.
  2. Kook de peultjes in licht gezouten water. Schik de visfilets in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats 15 min. in de hete oven.
  3. Schil en rasp de gember. Snipper de lente-uien. Meng de lente-uien, de gemberpulp, de sesamolie, de sojasaus en de zonnebloemolie. Bestrooi de rijst met de sesamzaadjes en serveer samen met de peulen en de saus bij de kabeljauw. Werk af met de verse koriander.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 504 KJ
Energie 120 kcal
Vetten 4.0 g
Fats acid satured 0.5 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 0.2 g
Eiwitten 8.7 g
salt 0.4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kabeljauwfilets 2
  • peulen 250 g
  • gember 2 cm
  • takjes koriander 2
  • bussel lente-uien 0.5
  • Thaise rijst 125 g
  • sesamzaden 1 el
  • sesamolie 1 el
  • sojasaus 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • zonnebloemolie 1 el
  • olijfolie
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kabeljauwfilets 2
  • peulen 250 g
  • gember 2 cm
  • takjes koriander 2
  • bussel lente-uien 0.5
  • Thaise rijst 125 g
  • sesamzaden 1 el
  • sesamolie 1 el
  • sojasaus 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • zonnebloemolie 1 el
  • olijfolie
  • zout