Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en hou warm.
Kook de peultjes in licht gezouten water. Schik de visfilets in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats 15 min. in de hete oven.
Schil en rasp de gember. Snipper de lente-uien. Meng de lente-uien, de gemberpulp, de sesamolie, de sojasaus en de zonnebloemolie. Bestrooi de rijst met de sesamzaadjes en serveer samen met de peulen en de saus bij de kabeljauw. Werk af met de verse koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
504 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
4.0 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
0.2 g
Eiwitten
8.7 g
salt
0.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.