Tofu-wokschotel met verse groentjes en cashewnoten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tofu-wokschotel met verse groentjes en cashewnoten

Tofu-wokschotel met verse groentjes en cashewnoten

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Hak de cashewnoten kleiner.

  2. Fruit de ui met de geperste knoflook in wat olijfolie in de wok, op een laag vuurtje. Doe er de broccoliroosjes bij en meng goed om.Voeg na enkele minuten ook de champignons toe. Voeg er de tofu bij. Kruid naar smaak met peper en zout. Giet de ketjap sesamsaus over de groenten. Laat even pruttelen tot de broccoli gaar is.

  3. Doe de spinazie bij de mengeling en laat nog enkele minuten sudderen. Serveer de wokschotel met de rijst en werk af met de fijngehakte peterselie en de cashewnootjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 540 KJ
Energie 128 kcal
Vetten 3.9 g
Fats acid satured 0.6 g
koolhydraten 17 g
waarvan suikers 3.8 g
Eiwitten 5.7 g
salt 0.18 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • tofu 180 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • cashewnoten 25 g
  • gesneden champignons 110 g
  • spinazie 125 g
  • teen(tenen) knoflook 1
  • ketjap saus 60 ml
  • ui 0.5
  • langkorrelige rijst 150 g
  • gehakte peterselie 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • tofu 180 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • cashewnoten 25 g
  • gesneden champignons 110 g
  • spinazie 125 g
  • teen(tenen) knoflook 1
  • ketjap saus 60 ml
  • ui 0.5
  • langkorrelige rijst 150 g
  • gehakte peterselie 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout