Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Hak de cashewnoten kleiner.
Fruit de ui met de geperste knoflook in wat olijfolie in de wok, op een laag vuurtje. Doe er de broccoliroosjes bij en meng goed om.Voeg na enkele minuten ook de champignons toe. Voeg er de tofu bij. Kruid naar smaak met peper en zout. Giet de ketjap sesamsaus over de groenten. Laat even pruttelen tot de broccoli gaar is.
Doe de spinazie bij de mengeling en laat nog enkele minuten sudderen. Serveer de wokschotel met de rijst en werk af met de fijngehakte peterselie en de cashewnootjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
540 KJ
Energie
128 kcal
Vetten
3.9 g
Fats acid satured
0.6 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
3.8 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.