Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui. Snij de lente-uitjes in fijne ringen. Haal de korianderblaadjes van de steeltjes. Spoel de bonen.
Fruit de geperste knoflook in wat olie op een zacht vuurtje. Doe er de passata bij. Kruid met peper en zout. Laat zachtjes pruttelen. Verhit ondertussen wat olijfolie in een pan op een zacht vuurtje. Fruit er de ui in. Bak er het gehakt bij. Voeg er de bonen en de maïs aan toe. Meng er naar smaak koriander onder. Kruid met peper en zout. Laat even verhitten en haal dan van het vuur.
Leg op iedere tortilla wat van het gehaktmengsel en rol ze op. Doe een bodempje tomatensaus in een ovenvaste schaal en schik er de opgerolde tortilla’s in. Schenk er de rest van de tomatensaus over en strooi er de cheddar op. Stop de ovenschaal 15 min. in de oven. Strooi er de lente-uitjes over en serveer de enchilada’s met de room.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
459 KJ
Energie
109 kcal
Vetten
4.3 g
Fats acid satured
1.7 g
Koolhydraten
10 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
5.9 g
salt
0.55 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.