Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Snipper de ui. Halveer de spruitjes. Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op.
Stoof de ui aan in wat olijfolie op een laag vuur. Doe er de aardappelen, raapjes, spruitjes en wortelen bij. Leg ook het kruidenboeketje in de pot. Schenk er de kippenbouillon bij. Zet een deksel op de kookpot en breng aan de kook. Laat pruttelen tot de groenten gaar zijn.
Bak de worstjes in boter op een zacht vuurtje. Haal ondertussen het deksel van de hutsepot terwijl het verder pruttelt. Proef en kruid indien nodig met peper en zout. Serveer de worstjes met de hutsepot.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
379 KJ
Energie
90 kcal
Vetten
5.3 g
Fats acid satured
2.2 g
Koolhydraten
4.7 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
5.0 g
salt
0.76 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.