Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Giet het kokend water over de couscous tot het net onder staat en dek af. Laat 5 min. staan en maak dan los met een vork.
Bak het pitavlees in wat olijfolie op hoog vuur. Doe er na enkele minuten de champignons bij. Kruid met peper en zout. Bak nog enkele minuten verder, blijf roeren. Rits de blaadjes van de tijmtakjes en voeg toe. Haal van het vuur.
Meng de couscous met het pitavlees en verbrokkel er de feta over. Werk af met de fijngehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
541 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
10 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.84 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.