Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de onderkant van het witloof weg en snij de kropjes in dunne reepjes. Verhit op een laag vuur 1 el olie in een kookpan en stoof het witloof kort aan. Kruid met zout en peper.
Snij de courgette in de lengte in tweeën en dan in dunne plakken. Giet een laag bechamelsaus in een ovenschaal en leg daarop lasagnevellen.
Schep er de helft van het witloof over en bedek dat met sneetjes ham. Leg daarop de sneden courgette en strooi er wat mozzarella over. Bedek met een laag lasagnevellen en giet er bechamelsaus over. Schep daar de rest van het witloof en van de ham over en eindig met de rest van de mozzarella. Bak de schotel ongeveer 25 min in de oven. Snij 2 el bieslook. Haal de lasagne uit de oven en garneer met de bieslook.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
506 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
5.3 g
Fats acid satured
2.9 g
koolhydraten
9.4 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
7.6 g
salt
0.58 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.