Snipper de sjalot fijn. Hak de bosuitjes in ringetjes. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Fruit het sjalotje in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de currypasta bij en bak even mee. Doe er de wokgroenten bij en laat eventjes meestoven.
Voeg de kokosmelk en de bouillon bij de wokmix. Zorg dat de soep tegen het kookpunt aankomt maar niet gaat koken. Kruid de soep met peper en zout. Je wilt de groentjes nog knapperig.
Doe er de noodles bij en laat even in het vocht weken. Leg de runderreepjes in de soep en laat nog enkele minuutjes op het vuur staan. Meng goed door. Verdeel de soep en werk af met de bosuitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
366 KJ
Energie
87 kcal
Vetten
3.7 g
Fats acid satured
2.9 g
Koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
6.8 g
salt
0.85 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.