Pers de citroen uit. Voor de dressing : hou 1 el citroensap per persoon aan de kant. Schil de appels en snij ze in fijne reepjes. Sprenkel er een beetje citroensap over en dek af. Snij het kontje van het witloof en snij ook in fijne reepjes.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid met peper en zout. Maak de dressing van de olijfolie en het citroensap. Meng door elkaar en kruid met peper en zout.
Meng de quinoa met de rode biet, de appel, het witloof, de waterkers en de fijngehakte peterselie. Meng de dressing door de quinoa. Verbrokkel er de schapenkaas over en leg er een plukje scheuten op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
621 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
6.0 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
6.6 g
Eiwitten
5.1 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.