Verwarm de oven voor op 180°C. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Halveer de spruitjes. Doe de pastinaakblokjes, de spruitjes, de wortels en de aardappeltjes in een met bakpapier bekleed bakblik. Schenk er wat olie over. Kruid met peper en zout. Leg er de rozemarijn bij. Hussel goed door elkaar. Stop het bakblik 15 min. in de oven, schud af en toe eens door elkaar.
Smelt boter in een pan op een laag vuurtje. Bak het vlees aan beide kanten. Haal uit de pan en hou warm.
Deglaceer de pan met de bouillon. Voeg er de room aan toe. Los wat maizena op in een bodempje water en voeg bij de saus. Kruid nog wat bij met peper en zout. Haal de groenten uit de oven en serveer bij het vlees. Geef er de saus bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
387 KJ
Energie
92 kcal
Vetten
4.2 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
7.1 g
waarvan suikers
2.0 g
Eiwitten
5.9 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.