Snij de vruchten doormidden. Giet de pulp en de pitjes in een zeef. Duw stevig aan en vang het sap op. Meng dit sap met de plattekaas. Giet er 1 el olie bij. Kruid met peper en zout.
Voor een vinaigrette : 2 el olie en 1 el azijn, kruid met peper en zout. Breng de sla op smaak met deze vinaigrette.
Voor de rösti: schil en rasp de aardappelen. Klop het ei los. Pel en snipper de ui fijn. Plet de aardappelen en ui en giet het ei en de bloem erbij. Meng en kruid met peper en zout. Verhit wat olie in een grote pan. Schik hoopjes van het mengsel en duw ze plat. Bak tot ze goudbruin kleuren, maar binnenin nog zacht zijn, en laat uitlekken op keukenpapier. Hou warm. Verwarm de steengrill voor en serveer het vlees op een schaal. Dien op met de salade, de rösti en de passievruchtensaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
506 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
1.9 g
koolhydraten
6.7 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
9.7 g
salt
0.38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.