Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de rozemarijn fijn. Schil de aardappelen en aardperen en snij ze in even grote stukken. Kook ze samen gaar in een grote kookpan water.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de blokjes butternut over. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met zout, peper, cayennepeper en de fijngehakte rozemarijn. Schep alles goed om en rooster 15 min in de oven.
Bak de witte pensen op een laag vuur in een klontje boter. Plet de aardappelen en aardperen tot een gladde puree. Voeg wat boter en warme melk toe en meng. Kruid met zout en peper. Serveer de pensen met de puree en de geroosterde pompoenblokjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 133 kcal |
Vetten | 8,5 g |
koolhydraten | 10 g |
waarvan suikers | 1.0 g |
vezels | 1,7 g |
Eiwitten | 4,1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.