Verwarm de ovengrill voor. Snij de ui in halve ringen. Snij de reblochon in plakken. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak het spek enkele minuten in een ovenbestendige pan in wat olie op een laag vuurtje. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Stoof de ui aan in dezelfde pan, doe wat extra olie in de pan. Blus na enkele minuten met de wijn en breng aan de kook. Laat 5 min. doorkoken en doe er dan de room en de tijm bij. Kruid met peper en zout.
Doe de gnocchi en het spek bij het ui- en roommengsel. Bedek met de reblochon. Zet de pan onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Serveer de tartiflette met de salade, overgoten met een scheutje olie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
726 KJ
Energie
174 kcal
Vetten
11 g
Fats acid satured
5.4 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.99 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.