Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de ovengrill voor. Snij de ui in halve ringen. Snij de reblochon in plakken. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak het spek enkele minuten in een ovenbestendige pan in wat olie op een laag vuurtje. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Stoof de ui aan in dezelfde pan, doe wat extra olie in de pan. Blus na enkele minuten met de wijn en breng aan de kook. Laat 5 min. doorkoken en doe er dan de room en de tijm bij. Kruid met peper en zout.
Doe de gnocchi en het spek bij het ui- en roommengsel. Bedek met de reblochon. Zet de pan onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Serveer de tartiflette met de salade, overgoten met een scheutje olie.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 726 KJ |
Energie | 174 kcal |
Vetten | 11 g |
Fats acid satured | 5.4 g |
koolhydraten | 12 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Eiwitten | 6.2 g |
salt | 0.99 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.