Schelvis in een korstje, pastinaakpuree en groene saus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Schelvis in een korstje, pastinaakpuree en groene saus

Schelvis in een korstje, pastinaakpuree en groene saus

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze samen met de pastinaakblokjes in gezouten water. Laat uitlekken. Mix met de melk tot een fijne puree. Kruid bij en zet opzij.
  2. Mix de gedroogde tomaten, het paneermeel en 2 el olijfolie tot een pasta. Leg de schelvisfilets in een met bakpapier beklede ovenschaal. Strijk de pasta van gedroogde tomaat over de filets en zet de schotel 15 tot 18 min. in de oven.
  3. Mix de groene olijven en de room tot een saus. Verwarm de saus op een zacht vuurtje. Bak de spinazie even aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Serveer de schelvisfilets met de saus van groene olijven, de pastinaakpuree en de gebakken spinazie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 413 KJ
Energie 99 kcal
Vetten 4.7 g
Fats acid satured 1.9 g
Koolhydraten 7.6 g
waarvan suikers 2.5 g
Eiwitten 5.6 g
salt 0.26 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schelvisfilets 2
  • pastinaakblokjes 250 g
  • spinazie 250 g
  • gedroogde tomaten 6
  • groene olijven 30 g
  • light room 150 ml
  • aardappelen 250 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 2 el
  • melk 100 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schelvisfilets 2
  • pastinaakblokjes 250 g
  • spinazie 250 g
  • gedroogde tomaten 6
  • groene olijven 30 g
  • light room 150 ml
  • aardappelen 250 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 2 el
  • melk 100 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout