Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de knoflook tot moes.
Verwarm een klontje boter in een kookpot op een middelhoog vuur. Stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Draai het vuur wat hoger en voeg de knolselder toe. Roerbak 3 min. en voeg de kastanjes toe. Kruid met peper, zout en ras el hanout. Voeg de bouillonblokjes toe en giet het water erbij. Zet een deksel op de pan en breng rustig aan de kook. Laat ongeveer 20 min. koken.
Bestrooi de broden met de gruyèrekaas en kruid met peper en zout. Bak af in de oven tot de kaas gesmolten is. Hak de koriander. Mix de soep. Kruid bij met peper en zout. Serveer de soep met het naanbrood en de koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
231 KJ
Energie
55 kcal
Vetten
0.9 g
Fats acid satured
0.4 g
koolhydraten
8.9 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
1.7 g
salt
0.68 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.