Risotto met asperge en gevulde portobello champignons
Risotto met asperge en gevulde portobello champignons
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal voorzichtig het steeltje uit de champignons. Snipper de ui, plet de knoflook tot moes, hak de rozijnen fijn en rits de blaadjes van de tijmtakjes.
Meng de ui, knoflook, tijm, pijnboompitten en rozijnen met de geraspte kaas, kruid met peper en zout en vul er de champignons mee. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Schuif 20 min. in de hete oven.
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Maak de risotto met asperge klaar volgens de instructies op de verpakking, meng er een klontje boter en de Parmezaanse kaas door en serveer met de gevulde champignons.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
368 KJ
Energie
88 kcal
Vetten
5.2 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
6.9 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
2.8 g
salt
0.43 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.