Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de frietketel en de oven voor op 180°C. Snij de champignons in 4. Hak de salie fijn. Stoof de champignons 2 min. aan in een klontje boter. Voeg het spek toe en roerbak 2 min. verder. Voeg nu ook de salie toe, kruid met peper en zout en bak nog 1 min. verder.
Meng het champignonmengsel met het gehakt. Kruid met peper en zout. Leg de kalkoen tussen een vel bakpapier en klop met een deegrol plat. Beleg de lapjes met telkens 2-3 el van het gehaktmengsel. Rol de lapjes op en prik vast met een tandenstoker. Verwarm een klont boter in de pan en bak de rolletjes in 5 min. rondom bruin. Schuif vervolgens nog 10 min. in de oven.
Schil en halveer de peertjes en haal het klokhuis eruit. Verwarm een klont boter in een pan en bak ze in 5 min. gaar. Besprenkel met een snufje kaneel. Frituur de kroketjes volgens de instructies op de verpakking. Serveer samen met de rolletjes en de peertjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 435 KJ |
Energie | 104 kcal |
Vetten | 4.5 g |
Fats acid satured | 2.2 g |
koolhydraten | 7.9 g |
waarvan suikers | 4.2 g |
Eiwitten | 6.7 g |
salt | 0.50 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.