Wrap met gemarineerde rode biet, hazelnoten en veggie nuggets
Wrap met gemarineerde rode biet, hazelnoten en veggie nuggets
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Meng de olie met de wijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout en giet over de rode bieten. Laat 15 min. marineren.
Verwarm een pan op een middelhoog vuur en rooster de hazelnoten +/- 5 min. (let op dat ze niet verbranden) en hak ze grof. Hak ook de munt grof en snij de mozzarella in plakjes. Schil de appel, haal het klokhuis eruit en snij in plakjes. Bak de veggie nuggets volgens de instructies op de verpakking in wat olie.
Verwarm een pan op een middelhoog vuur en verwarm de wraps. Haal uit de pan en beleg ze met de bietjes, nuggets, munt, mozzarella, tuinkers, hazelnoten en appels. Rol de wrap stevig op en snij doormidden.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
831 KJ
Energie
198 kcal
Vetten
11 g
Fats acid satured
2.3 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
6 g
Eiwitten
6.5 g
salt
0.76 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.