Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de aubergine in blokjes en de halloumi in plakjes van 0,5 cm.
Verwarm wat olie in een pan op middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de paprika toe en roerbak 2 min. alvorens de courgette en aubergine toe te voegen. Kruid met peper, zout en paprikapoeder en roerbak 2 min. Voeg de tomaten en suiker toe. Laat alles nog 3 min. opwarmen en giet dan deze saus in een ovenschotel. Beleg met de halloumi, kruid met peper en zout en schuif 15-17 min. in de warme oven.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Hak het basilicum grof. Haal de schotel uit de oven, bestrooi met basilicum en serveer met de pasta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
621 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
5.5 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
3.7 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.84 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.