Broccoli-koekjes met harissasaus en geroosterde kikkererwtensalade
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel, laat uitlekken en spreid de kikkererwten uit over een met bakpapier beklede bakplaat en dep met keukenpapier droog. Besprenkel met wat olie, peper, zout en de tandoorikruiden. Schuif 15-20 min. in de hete oven.
Hak de broccoli fijn. Schil en rasp de aardappelen. Kluts het ei. Plet de knoflook tot moes. Meng de broccoli, aardappel, ei, bloem, knoflook en kaas goed dooreen. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en nootmuskaat. Vorm tot platte en ronde koekjes.
Verwarm wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de koekjes in goudbruin. Meng de harissa met de yoghurt. Kruid met peper en zout. Haal de kikkererwten uit de oven en meng met de spinazie. Serveer met de koekjes en saus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
625 KJ
Energie
149 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.85 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.