Broccoli-koekjes met harissasaus en geroosterde kikkererwtensalade | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Broccoli-koekjes met harissasaus en geroosterde kikkererwtensalade

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel, laat uitlekken en spreid de kikkererwten uit over een met bakpapier beklede bakplaat en dep met keukenpapier droog. Besprenkel met wat olie, peper, zout en de tandoorikruiden. Schuif 15-20 min. in de hete oven.
  2. Hak de broccoli fijn. Schil en rasp de aardappelen. Kluts het ei. Plet de knoflook tot moes. Meng de broccoli, aardappel, ei, bloem, knoflook en kaas goed dooreen. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en nootmuskaat. Vorm tot platte en ronde koekjes.
  3. Verwarm wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de koekjes in goudbruin. Meng de harissa met de yoghurt. Kruid met peper en zout. Haal de kikkererwten uit de oven en meng met de spinazie. Serveer met de koekjes en saus.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 625 KJ
Energie 149 kcal
Vetten 5.6 g
Fats acid satured 3.1 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 3.9 g
Eiwitten 6.6 g
salt 0.85 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kikkererwten 400 g
  • tandoorikruiden 0.5 el
  • broccoliroosjes 150 g
  • aardappelen 200 g
  • ei(eren) 1
  • teen(tenen) knoflook 1
  • gruyèrekaas 75 g
  • harissa 0.5 tl
  • Griekse yoghurt 125 g
  • jonge spinazie 60 g

Niet in de box

  • bloem 25 g
  • paprikapoeder 0.5 tl
  • snufje(s) nootmuskaat 1
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • kikkererwten 400 g
  • tandoorikruiden 0.5 el
  • broccoliroosjes 150 g
  • aardappelen 200 g
  • ei(eren) 1
  • teen(tenen) knoflook 1
  • gruyèrekaas 75 g
  • harissa 0.5 tl
  • Griekse yoghurt 125 g
  • jonge spinazie 60 g

Niet in de box

  • bloem 25 g
  • paprikapoeder 0.5 tl
  • snufje(s) nootmuskaat 1
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier