Spinazie-kaasburgers en bulgur met amandelen en bloemkool
Spinazie-kaasburgers en bulgur met amandelen en bloemkool
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Maak de bulgur klaar volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm een klontje boter in een antikleefpan op een middelhoog vuur en bak de spinazie-kaasburgers volgens de instructies op de verpakking.
Rooster ondertussen in een droge pan de amandelschilfers in 4-5 min. goudbruin. Let op dat ze niet verbranden. Hak de peterselie fijn. Meng in een grote kom de bulgur met de bloemkoolrasp, de granaatappelen, platte peterselie, amandelschilfers en rozijnen. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
515 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
6.8 g
Fats acid satured
5.4 g
Koolhydraten
10 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
6.8 g
salt
0.51 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.