Gevulde zoete puntpaprika met kippengehakt | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde zoete puntpaprika met kippengehakt

Gevulde zoete puntpaprika met kippengehakt

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de knoflook tot moes en voeg samen met de oregano, de gegrilde pijnboompitten, ei en het paneermeel toe aan het kippengehakt. Meng met je handen goed dooreen. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Snij de puntpaprika's overlangs doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Vul de helften met het gehaktmengsel. Bak in 20 tot 25 min. gaar in de oven.
  3. Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de puntpaprika's.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 1089 KJ
Energie 260 kcal
Vetten 16 g
Fats acid satured 3.2 g
Koolhydraten 5.5 g
waarvan suikers 0.6 g
Eiwitten 24 g
salt 0.51 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • teen knoflook 0.5
  • gedroogde oregano 0.5 el
  • pijnboompitten 25 g
  • ei(eren) 1
  • kippengehakt 300 g
  • zoete puntpaprika's 2
  • langkorrelige rijst 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 25 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • teen knoflook 0.5
  • gedroogde oregano 0.5 el
  • pijnboompitten 25 g
  • ei(eren) 1
  • kippengehakt 300 g
  • zoete puntpaprika's 2
  • langkorrelige rijst 150 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 25 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout