Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de wortelen in dikke plakken van 1 cm dik. Breng een pot met gezouten water aan de kook. Kook er de wortelen en de broccoli +/- 5 min. in. Stoom de krielaardappelen 5 min. in de microgolfoven. Halveer ze.
Maak groentebrochettes: schuif om de beurt een aardappel, een broccoli en een wortel op een satéprikker. Kruid met tijm, peper en zout. Bak ze 10 min. in de oven.
Bak het vlees in wat olie aan beide kanten gaar. Pel, pers en stoof de knoflook aan op een zacht vuurtje in wat olie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper en zout. Serveer het vlees met de brochettes en de spinazie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
391 KJ
Energie
93 kcal
Vetten
3.5 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
7.8 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.41 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.