Verwarm de oven voor op 180°C, zet de grill aan. Rits de blaadjes tijm van de takjes. Kluts het ei. Snij de schapenkaas in blokjes. Schil en snij de aardpeer blokjes. Snij de tofu in blokjes.
Stoof de champignons op een hoog vuur aan in wat olie. Eens het vocht is verdwenen, voeg de aardpeer en de tofu toe. Zet het vuur lager en laat even meebakken. Meng er de spinazie onder en laat even slinken. Roer er het ei onder. Kruid met peper en zout. Haal van het vuur. Stort alles in een ovenschaal. Verstop er de blokjes schapenkaas in.
Snij de boter in blokjes en meng ze met de bloem, de Parmezaanse kaas en de tijm tot een kruimelig geheel. Bedek de groenten met de crumble. Stop de schaal 15 min. onder de grill. Hak de peterselie fijn en bestrooi er de ovenschotel mee. Serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
613 KJ
Energie
147 kcal
Vetten
8.9 g
Fats acid satured
4.4 g
Koolhydraten
7.6 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
8.4 g
salt
0.32 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.