Breng het water aan de kook. Voeg het bouillonblokje en de tarwekorrels toe en laat 10 min. koken. Bak de wortelblokjes in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Hou apart.
Bak de chipolata’s in een pan met wat olijfolie. Maak de mosterdvinaigrette door 2 el olijfolie te mengen met de witte wijnazijn, de honing, de mayonaise en de mosterd. Kruid met peper en zout.
Giet de tarwekorrels af en meng met de verse kaas en de gebakken wortels. Serveer de chipolata’s met de tarwe, de wortels, de slamix en de mosterdvinaigrette.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
514 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
7.6 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
8.0 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.80 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.