Penne rigate met ansjovis, knoflook, broccoli en paksoi
Penne rigate met ansjovis, knoflook, broccoli en paksoi
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de chilipeper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij in fijne ringetjes. Pel en snipper de knoflook fijn. Snij de paksoi in kleine stukjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af maar bewaar een kopje van het kookwater.
Breng water aan de kook en blancheer de broccolis 5 min. Fruit de knoflook met de chilipeper in een diepe pan met wat olie, op laag vuurtje. Stoof de paksoi 10 min. mee. Maak wat ruimte in het midden van de pan en doe er de ansjovis in. Laat smelten. Bak ook de broccoli mee.
Schep er de pasta met wat van het kookwater onder. Meng goed door elkaar zodat het water de saus bindt. Strooi er de kaas over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
622 KJ
Energie
147 kcal
Vetten
3.4 g
Fats acid satured
0.9 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.48 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.