Snij de courgette doormidden en daarna in plakjes. Bak ze in de pan met 2 el olijfolie. Bestrooi met zout. Bak de kerstomaten even aan. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Giet de kokosmelk in een kookpot, breng aan de kook en laat 5 min. pruttelen. Voeg de currypasta en de vissaus toe. Meng en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur. Giet de courgette en de tomaten erbij.
Bebloem de roodbaarsfilets en bak de vis in een pan met 1 el olijfolie. Serveer de vis op borden, samen met de groenten en de currysaus. Serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
449 KJ
Energie
107 kcal
Vetten
4.5 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
5.6 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.