Bak de naan af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de noten fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Halveer de paprika en haal de pitjes er uit. Snij in stukjes. Snij de halloumi in plakjes van 0,5 cm. Bak de halloumi in wat olie 1 min. aan elke kant op hoog vuur.
Hak de peterselie fijn. Giet af en spoel de kikkererwten. Stoof de ui en de knoflook aan in wat olie op een laag vuurtje. Stoof de paprika mee. Doe er na enkele minuten de kormasaus bij. Laat 10 min. pruttelen. Voeg er daarna ook de kikkererwten en de peterselie aan toe.
Schep de korma in borden en leg er de halloumi op. Werk af met de koriander en de nootjes. Geef er het naanbrood bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
844 KJ
Energie
202 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
4.5 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.85 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.