Pasta met romige pompoensaus, krokantjes van filet d’Anvers, geroosterde pompoenpitten
Pasta met romige pompoensaus, krokantjes van filet d’Anvers, geroosterde pompoenpitten
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes filet op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 8 min. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Rooster de pitten in een droge pan.
Laat het blokje bouillon in het water aan de kook oplossen. Stoom de pompoen gaar en mix tot een puree. Pel, snij de knoflook fijn en fruit gedurende 1 min. in 1 el olie. Voeg de puree, de bouillon, de nootmuskaat en de cayennepeper (naar uw smaak)toe en meng. Laat nog 10 min. sudderen op een zacht vuur en roer af en toe om. Giet de room erbij en meng.
Kook de pasta volgens de aanduidingen op de verpakking. Laat uitlekken en giet de pasta bij de saus. Meng. Bestrooi de pasta met de pitten en de kaas en dien op met de filet d’Anvers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
797 KJ
Energie
189 kcal
Vetten
4.6 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
27 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
8.5 g
salt
1.35 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.