Borstel de champignons schoon en snij ze in stukjes. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Haal de blaadjes van de tijm. Hak de hazelnoten in stukjes. Stoof de knolselder aan in wat olie op een zacht vuur. Voeg er een scheutje water aan toe. Roer af en toe. Kruid met peper en zout.
Doe wat olie in een pan en bak de champignons enkele minuten op hoog vuur. Blijf roeren. Kruid met peper, zout en tijm. Zet het vuur zachter en schenk er de room bij. Laat inkoken.
Bak het vlees in wat boter op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. Serveer ze met de saus en de aardappeltjes. Strooi de nootjes over de knolselder.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
507 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
7.4 g
Fats acid satured
2.7 g
Koolhydraten
6.1 g
waarvan suikers
0.6 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.