Wijtingrolletjes, gebakken prei en tagliatelle met kervelvinaigrette
Wijtingrolletjes, gebakken prei en tagliatelle met kervelvinaigrette
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Bak de prei in 2 el olie in een pan met deksel, op een zacht vuur. Breng op smaak met de nootmuskaat en zout. Roer regelmatig om.
Hak de kervel. Meng de kervel, het citroensap en 2 el olie en kruid met peper en zout. Kruid de vis met peper en zout en rol ze op. Zet vast met een tandenstoker. Schik de vis in een pan met de visfumet. Laat ze garen terwijl je de filets voorzichtig omkeert. Zodra de fumet verdampt is, verwijder je de tandenstokers, giet je wat boter in de pan en bak je de vis goudbruin.
Kook de pasta in gezouten water. Laat uitlekken en meng met de kervelvinaigrette. Serveer de wijtingfilets met de gebakken prei en de tagliatelle.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
580 KJ
Energie
139 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
8.6 g
salt
0.25 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.