Puree met veldsla, gebakken witloof en krokante kaasburger | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Puree met veldsla, gebakken witloof en krokante kaasburger

Puree met veldsla, gebakken witloof en krokante kaasburger

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Snij het kontje van het witloof en halveer de stronkjes. Stoof het aan in boter op hoog vuur. Keer ze regelmatig om. Verlaag het vuur als ze goudbruin zijn en voeg er een scheutje water aan toe. Laat zachtjes stoven. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de kaasburgersop een laag vuurtje aan 2 zijden krokant in wat olie. Prak de aardappelen fijn met boter en melk onder tot je een puree bekomt. Meng er de veldsla onder. Kruid met peper en zout.
  3. Hak de walnootpitten fijn. Serveer de burgers met de puree en het witloof. Druppel wat honing over de witloof en strooi de nootjes over het bord. Serveer met 1/4 citroen.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 502 KJ
Energie 120 kcal
Vetten 6.4 g
Fats acid satured 2.5 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 2.2 g
Eiwitten 3.3 g
salt 0.35 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 500 g
  • stuks witloof 3
  • walnootpitten 40 g
  • citroen 0.5
  • veldsla 45 g
  • spinazie kaasburgers 2
  • honing

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • melk
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 500 g
  • stuks witloof 3
  • walnootpitten 40 g
  • citroen 0.5
  • veldsla 45 g
  • spinazie kaasburgers 2
  • honing

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • melk
  • peper
  • zout