Snipper de ui en de knoflook. Snij de tofu in blokjes. Halveer het chilipepertje en verwijder de zaadlijsten. Snij fijn. Haal de blaadjes oregano van de takjes en scheur de blaadjes basilicum fijn. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui, knoflook en chilipeper glazig in olijfolie op een laag vuurtje. Voeg er de tofu aan toe en stoof even mee. Voeg de courgette en tomatenpulp toe. Laat 20 min. zachtjes pruttelen.
Kruid de saus met peper, zout, de verse oregano en basilicum. Meng er de penne onder. Schep in borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
682 KJ
Energie
162 kcal
Vetten
3.1 g
Fats acid satured
1.0 g
Koolhydraten
25 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
7.5 g
salt
0.06 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.