Wok van gekaramelliseerde kip "à l’orange" en peulen
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Stoom de peulen gaar. Kook de rijst in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en hou warm.
Snij het vlees in blokjes. Snipper de knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Meng de sojasaus met het sinaasappelsap, de vissaus, de cassonade, de gember en de look.
Giet dit mengsel in een wok en laat bakken tot de saus indikt. Giet de kippenblokjes erbij en roerbak ze enkele minuten. Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met de rijst en de peulen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
539 KJ
Energie
128 kcal
Vetten
3.0 g
Fats acid satured
0.8 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
3.1 g
Eiwitten
9.2 g
salt
0.67 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.