Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen

Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snij de kip in blokjes. Snipper de sjalot en de knoflook, en fruit 2 min. in een pan met de 1/2 van de boter. Voeg de kip toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 min. bakken op een matig vuur en roer regelmatig om. Bak de champignons in een andere pan met de rest van de boter, op een hoog vuur. Giet de room en de kip erbij en laat nog 10 min. sudderen. Hou warm.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de bieslook. Laat de pasta uitlekken en giet bij de saus met kip en champignons.
  3. Meng de zeste van de citroen met het paneermeel. Giet 1 el olie in een pan en bak het mengsel goudbruin. Bestrooi de pasta met de bieslook, de kaas en de crumble.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 777 KJ
Energie 185 kcal
Vetten 5.9 g
Fats acid satured 2.6 g
Koolhydraten 19 g
waarvan suikers 1.2 g
Eiwitten 13 g
salt 0.33 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pasta 200 g
  • champignons 200 g
  • sjalot 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • stelen bieslook 8
  • zeste van citroen 0.5
  • kippenborstfilet 300 g
  • room 1 el
  • Parmezaanse kaas

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 2 el
  • boter 20 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pasta 200 g
  • champignons 200 g
  • sjalot 0.5
  • teen knoflook 0.5
  • stelen bieslook 8
  • zeste van citroen 0.5
  • kippenborstfilet 300 g
  • room 1 el
  • Parmezaanse kaas

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 2 el
  • boter 20 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout