Gebakken kroonkoteletten iberico met een coulis van erwten en broccoli
Gebakken kroonkoteletten iberico met een coulis van erwten en broccoli
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de broccoli in water met wat zout. Giet er na 15 min. de erwten bij en laat nog 5 min. verder koken. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken. Hou wat groenten apart voor de afwerking. Mix de rest van de groenten met wat kookvocht. Giet door een zeef. Voeg de helft van de boter toe, kruid met peper en zout en warm opnieuw op.
Stoom de krieltjes in hun verpakking in de microgolfoven. Kruid de koteletten met peper en zout. Bak in een pan met de rest van de boter en wat olijfolie.
Serveer de varkenskoteletten iberico met de broccoli- en erwtencoulis. Versier met de gekookte groentjes en enkele kerstomaatjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
419 KJ
Energie
100 kcal
Vetten
4.7 g
Fats acid satured
2.0 g
Koolhydraten
6.6 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.