Vegetarische burgers met bloemkool in kokosmelk | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegetarische burgers met bloemkool in kokosmelk

Vegetarische burgers met bloemkool in kokosmelk

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Stoom de bloemkoolroosjes in hun verpakking in de microgolfoven. Laat de cranberries zwellen in een kom warm water en laat uitlekken.
  2. Snipper de sjalotten fijn en bak ze glazig in 1 el olijfolie. Giet de kokosmelk en het kerriepoeder erbij en laat 5 min. sudderen. Voeg de bloemkoolroosjes en de cranberries toe en hou warm.
  3. Bak ondertussen de burgers in een hete pan. Snij de radicchio in fijne reepjes. Serveer de burgers met de bloemkool in kokosmelk en de radicchio.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 460 KJ
Energie 110 kcal
Vetten 7.3 g
Fats acid satured 5.3 g
Koolhydraten 6.8 g
waarvan suikers 2.5 g
Eiwitten 3.3 g
salt 0.23 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemkoolroosjes 450 g
  • sjalot(ten) 1
  • radicchio 0.5
  • gedroogde cranberries 1 el
  • vegetarische burgers 2
  • kokosmelk 250 ml
  • kerriepoeder 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemkoolroosjes 450 g
  • sjalot(ten) 1
  • radicchio 0.5
  • gedroogde cranberries 1 el
  • vegetarische burgers 2
  • kokosmelk 250 ml
  • kerriepoeder 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie