Snipper de ui en snij de courgette en aubergine in hapgrootte stukken. Verwarm wat olijfolie in een kookpot op een middelhoog vuur en stoof de ui 2 min. aan. Voeg vervolgens de paprikareepjes, courgette en aubergine toe en roerbak 2 min. verder. Blus met de gehakte tomaten en bestrooi met de suiker. Kruid met peper en zout en laat 15 min. pruttelen op een laag vuur.
Maak de couscous klaar volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm een klontje boter in een pan en bak de merguezworstjes goudbruin in 6-7 min. Voeg een klontje boter, peper en zout aan de couscous toe en maak los met een vork. Serveer met de worstjes en de groenteratatouille.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
504 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
5.6 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.48 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.