Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Fruit ze in 2 el olie. Voeg het vlees en de raz el hanout toe en kruid met peper en zout. Laat 5 min. bakken en roer om.zet het deksel erop en laat 20 min. sudderen op een matig vuur. Rooster de amandelen. Giet samen met de pijnboompitten bij het vlees en laat nog 5 min. sudderen.
Schil en snij de wortels overlangs doormidden. Giet 1 el olie in een pan, giet er de wortels en 100 ml water bij en kruid met peper en zout. Kook ze 15 min. op een zacht vuur en giet daarna af.
Laat de bulgur zwellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 1 el olie toe en meng. Bestrooi het vlees met koriander en serveer met de bulgur en de wortels.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
931 KJ
Energie
223 kcal
Vetten
14 g
Fats acid satured
4.8 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
8.3 g
salt
0.27 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.